Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Produse
»
Jocuri Console si PC » Xbox360 » Electronic Arts » Dead Space 2 Xbox360

Dead Space 2 Xbox360

Cod: 27613
Producator: Electronic Arts
Cod producator: vg4456
In Stoc: Nu
Xbox360 Electronic Arts
289.00 Lei
(TVA inclus)
Detalii produs
Dead Space 2 Xbox360 este un joc de tip actiune first person shooter lansat de Electronic Arts in data de 1/28/2011 disponibi pentru PC PlayStation 3 si Xbox 360. 

La fel ca si primul joc al seriei  Dead Space 2 
Xbox360 va fi dezvoltat de Visceral Games studio cunoscut pentru seria Godfather si Dante's Inferno (februarie 2010). Dead Space 2este al 3-lea joc al seriei dupa ce Electronic Arts a lansat primul joc in 2008 acesta fiind urmat de prequel (Dead Space Extraction) pentru Nintendo Wii in 2009.  

Isaac Clarke eroul primului Dead Space 
Xbox360 se intoarce pentru o noua aventura horror impotriva necromorfilor. Jucatorii vor avea la dispozitie noi arme pe langa calsicul plasma cutter noi zone cu gravitatie zero de explorat si noi monstrii de rapus. Cum infectia continua sa se raspandeasca prin spatiu Clarke va avea de infruntat noi situatii limita si un scenariu surprinzator. 

Inteligenta artificiala a jocului a fost si ea îmbunatatita deoarece se poate observa anumite miscari tactice surprinzatoare ale inamicilor cum ar fi distragerea atentie de catre unul ca ceilalti sa reuseasca sa te atace din spate. Înafara de înfatisarile lor oribile acesti mutanti sunt mai eficace în a ucide decât în prima parte bazându-se pe un plus de viteza si normal pe forta grupului.


Trailer


4MOMS
Activision
Adbor
Baby Active
Baby Ono
Babymoov
Berber
Bright Starts
Cangaroo
Dhs Baby
Disney
Ecoiffier
Euro-Cart
Feber
Gecco
Gunther
Intex
Lego
Lexibook
Pierre Cardin