Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Produse
»
Jocuri Console si PC » Xbox360 » Electronic Arts » Bulletstorm Xbox360

Bulletstorm Xbox360

Cod: 27610
Producator: Electronic Arts
Cod producator: vg4453
In Stoc: Nu
Xbox360 Electronic Arts
289.00 Lei
(TVA inclus)
Detalii produs
Bulletstorm PS3 este un joc de tip actiune first person shooter lansat de Electronic Arts in data de 2/25/2011 disponibi pentru PC PlayStation 3 si Xbox 360.

Electronic Arts si Epic Games au lansat un nou joc din mult-prea-binecunoscutul gen First Person Shooter. Bulletstorm Xbox360 este incercarea lor de a sparge tiparul si de a oferi altceva unei categorii de gameri cel putin blazati.

Ultimii zece ani au fost marcati de sute de lansari de FPS-uri unul mai slab decat celalalt cu doar cateva exceptii. Bulletstorm Xbox360 a fost din start pozitionat la antipodul marilor succese comerciale mai precis seria Call of Duty.

Marele "indiciu" in acest sens este campania de promovare a lui Bulletstorm Xbox360  care a inclus un asa-zis joc video numit Duty Calls care se doreste o parodie Call of Duty si care a incercat sa atraga atentia asupra rutinei in care s-au inscris FPS-urile in ultimii ani. Bulletstorm pretinde ca evita toate aceste locuri comune si ca ofera o experienta FPS revigoranta. Vedem imediat daca a reusit. 


Trailer


4MOMS
Activision
Adbor
Baby Active
Baby Ono
Babymoov
Berber
Bright Starts
Cangaroo
Dhs Baby
Disney
Ecoiffier
Euro-Cart
Feber
Gecco
Gunther
Intex
Lego
Lexibook
Pierre Cardin