Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
Produse
»
Jocuri Console si PC » Wii » Ubisoft » Assassin's Creed 3 Nintendo Wii U

Assassin's Creed 3 Nintendo Wii U

Cod: 27543
Producator: Ubisoft
Cod producator: vg4348
In Stoc: Nu
Wii Ubisoft
239.00 Lei
(TVA inclus)
Detalii produs
Assassin's Creed 3 Nintendo Wii U este un joc de tip role playing game lansat de Ubisoft in data de 11/30/2012 disponibil pentru PC Xbox 360 Nintendo Wii U si PlayStation 3. 

Ubisoft nu-l mai vrea pe Ezio Auditore dezvoltatorul francez anuntând cu ceva vreme în urma ca povestea personajului din Firenze s-a sfârsit odata cu Assassin’s Creed: Revelations.

Ubisoft a confirmat ca cel de-al treilea capitol… sau al cincilea daca le numaram pe toate al seriei Assassin’s Creed va sosi pe piata pe 30 octombrie anul acesta. Atunci va fi disponibil pentru console iar pe PC probabil putin mai tarziu desi cu ultimul joc Ubisoft a facut progrese imense in privinta neintarzierii acestei versiuni cu o jumatate de an asa ca ar putea sosi chiar aproape simultan cu celelalte.

Alaturi de acest anunt a venit si absolut nici un fel de alt detaliu referitor la ce va presupune Assassin’s Creed 3. Dar conform zvonurilor acesta va reprezenta sfarsitul de drum pentru Desmond Miles ce se va mai perinda pentru o ultima oara prin viata unui stramos de-al sau dintr-o perioada necunoscuta din istorie.


Trailer


4MOMS
Activision
Adbor
Baby Active
Baby Ono
Babymoov
Berber
Bright Starts
Cangaroo
Dhs Baby
Disney
Ecoiffier
Euro-Cart
Feber
Gecco
Gunther
Intex
Lego
Lexibook
Pierre Cardin