»
Cresterea copilului » Joaca si plimbare » Fiecare copil trebuie incurajat sa foloseasca bicicleta mai des


Fiecare copil trebuie incurajat sa foloseasca bicicleta mai des

Astfel, orice parinte are obligatia sa incearca sa schimbe situatia aceasta si sa incerce, pe cat posibil, sa le schimbe mentalitatea celor mici si sa-i incurajeze sa folosesce bicicleta mai des si sa aiba o viata sportiva mai active.

Nevoia de miscare si sport este exponentiala pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor, insa e din ce in ce mai greu sa-i convingi sa iasa din casa si sa faca miscare, tehnologizarea, internetul, calculatoarele, jocurile pe PC, Xbox sau Play Station prezinta un interes mult mai mare pentru cei mici decat mingea de fotbal, biciclete de copii sau jocurile in spatele blocului.

Atunci cand porniti in goana dupa biciclete pentru copii, trebuie sa va inarmati cu rabdare si mult timp. Cand cumparati o bicicleta trebuie sa tineti cont de greutatea copiilor, dar si de varsta. Daca cel mic are 25 de kilograme, bicicleta nu trebuie sa depaseasca 10 kilograme, iar in cazul copiilor care au intre 1 si 4 ani, bicicletele ideale sunt cele fara pedale.

Presiunea din anvelopele bicicletei este recomandat sa fie cat mai mica, iar biciclete copii cu roti intre 12 si 14 inch sunt recomandate celor care au inaltimea intre 90 si 100 centimetri deoarece vin gata echipate cu roti ajutatoare standard, iar cele cu roti de 16 inch sunt recomandate copiilor care au inaltimea intre 105 si 115 cm.

Magazin articole pentru copii Ventum Kids comercializeaza o varietate de modele de biciclete de calitate, la preturi avantajoase si o calitate superioara, precum si o gama variata de jucarii de exterior, de interior sau produse destinate cresterii si dezvoltarii copiilor.


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!
Nume*  
Email (nu va fi facut public)    
Comentariu*