»
Cresterea copilului » Joaca si plimbare » De ce ai alege o trotineta in detrimentul unei biciclete?


De ce ai alege o trotineta in detrimentul unei biciclete?

Majoritatea modelelor de trotinete copii au doar doua roti si sunt fabricate in special din aluminiu, acestea se plieaza mai mult pentru confort. Exista insa si modele care au 3 sau 4 roti, sunt concepute din plastic, au dimensiuni mari sau nu sunt pliabile.
Trotinetele pentru adulti de mare performanta sunt asemanatoare cu vechiul model de bicichete cu o roata din fata mai mare (velociped).

Avantajul unei trotinete pliabile este ca poate fi mai usor transportata in locuri agglomerate, spre deosebire de o bicicleta. Astfel, daca un biciclist are avantajul calatoriilor lungi si spatiilor deschise, o trotineta are avantajul in calatorii mai scurte si in zone mai aglomerate.

O bicicleta este mai greu de controlat in timp ce se pedaleaza la viteze mici, iar uneori biciclistii au probleme serioase atunci cand traficul este aglomerat si nu pot profita de viteza bicicletei.

Stabilitatea unei trotinete pentru copii  la viteza mica este un avantaj de luat in seama, iar accesul acesteia este permis pe mai multe trasee decat o bicicleta.

Ventum Kids dispune de o varieta de articole de copii de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi de pe piata. Incercam sa ne surprindem clientii cu produse de calitate, unice si la preturi pentru orice buzunar.


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!
Nume*  
Email (nu va fi facut public)    
Comentariu*